Mobiilisovellukset - Uhka vai mahdollisuus?

Mobiililaitteiden käytön lisääntyessä myös laitteiden tietoturvalllisen käytön varmistaminen muuttuu tärkeämmäksi. Merkittävin uhka yrityksen tiedoille mobiilissa toimintaympäristössä muodostuu laitteissa käytetyistä sovelluksista. Yli 80% julkisista sovelluskaupoista ladattavista sovelluksista käyttää tavalla tai toisella mobiililaitteeseen tallennettuja tietoja. Välttämättä kyseessä eivät ole varsinaiset haittaohjelmat vaan yrityksen tiedot voivat vuotaa maailmalle heikosta ohjemoinnista tai sovelluksen huolimattomasta käytöstä johtuen.

Appthority on ensimmäisenä maailmassa rakentanut palvelun, joka mahdollistaa julkisten sovelluskauppojen sovellustarjonnan riskianalyysin. Palvelu tukee useita mobiililaitealustoja (iOS, Android ja BlackBerry) ja on integroitavissa alan johtaviin mobiililaitteiden hallintaratkaisuihin (mm. AirWatch).

Appthority - Ominaisuudet

Nopea automaattinen analyysi

Appthorityn ratkaisu analysoi sovellukset ja tunnistaa niihin liittyvät piilevät riskit. Appthorityn "Trust Score" -pisteytys kertoo kuinka luotettava sovellus on.

Sovelluspolitiikan toteuttaminen Appthority portaalin avulla

Appthorityn portaali mahdollistaa räätälöidyn sovelluspolitiikan laatimisen. Politiikan perustana voi olla laitteen omistussuhde, käyttäjän organisaatioyksikkö tai maantieteellinen sijainti. Politiikan avulla on mahdollista automatisoida sovellusten suodattaminen "black list" tai "white list" periaatteella. Appthorityn avulla luodut suodatuspolitiikat voidaan automaattisesti implementoida päätelaitteidenhallintaratkaisun avulla.

Ratkaisun monipuoliset tilastointiominaisuudet helpottavat raportointia muualle organisaatioon.

Integraatiot

Appthority integroituu suoraan merkittävimpiin päätelaitteiden hallintaratkaisuihin ja palomuureihin. Appthorityn REST-rajapinnan avulla ratkaisu on helposti integroitavissa myös muihin yrityksen tietoturvaratkaisuihin tai yrityssovelluksiin.

Lisätietoja

Ratkaisun toimittajan kotisivut.

Tutustu ratkaisuun aloittamalla ratkaisun ilmainen koekäyttö täältä.

Aerion Blog

Okta Inc appoints Aerion Solutions Oy as Okta Premier Partner in Finland

 In 2018 Aerion Solutions has become a Premier Partner for both Okta and VMware.

Lue lisää...

Henkilöstöhallinnan järjestelmä ja käyttöoikeuksien automatisointi – HR-Driven IT Provisioning

Käyttöoikeuksien automatisointi varmistaa, että uudella työntekijällä ovat kaikki tarvittavat sovellukset käyttövalmiina heti ensimmäisenä aamuna.

Lue lisää...

Aerion Solutions Oy:stä VMware End User Computing -alueen ensimmäinen Premier-tason kumppani Suomessa

VMware on nimennyt Aerion Solutions Oy:n VMware Premier -tason kumppanikseen Solution Provider -ohjelmassaan.

Lue lisää...

Bisnode AAA