“VMware

Aerion Solutions Oy on VMware Enteprise Solutions Provider Suomessa. Konsulttimme ovat VMwaren sertifioimia.

Tarjoamme VMware End-User Computing tuoteperheen tuotteiden suunnitteluun, käyttöönottoon, hallintaan ja hyviin käytäntöihin liittyviä palveluita. VMware End-User Computing tuotteiden toiminnallisuudet sisältävät seuraavia osa-aluieta:

 • Mahdollistaa BYOD laitteet ja liikkuvan työn
 • Virtuaalityöasemat ja etäsovellukset yhdestä paikasta
 • Virtuaalityöasemat hyvällä käyttökokemuksella
 • Käyttäjäprofiilit ja asetukset, jotka seuraavat käyttäjää laitteiden ja ei-pysyvien (non-persistent) virtuaalityöpöytäyhteyksien välillä
 • Korkean saatavuuden työasemat ja työasemien varmistus ja palautus
 • Keskitetty Windows Image hallinta työasemille

 

Aerion Solutions tarjoaa palveluita seuraaviin VMware End User Computing tuotteisiin

VMware Horizon View

VMware Horizon View tarjoaa virtuaalityöasemia ja etäsovelluksia.

Mahdollistaa siirtymisen perinteisistä työasemista turvalliseen virtuaaliseen työympäristöön, joka on käytettävissä tarvittaessa.

Loppukäyttäjät voivat käyttää virtuaali-, etätyöpöytiä ja etäsovelluksia paikasta ja päätelaitteesta riippumatta.

VMware Horizon View tarjoaa helpon pääsyn ja hyvän käyttökokemuksen virtuaalityöpöydille ja etäsovelluksille.

VMware App Volumes ja User Environment Manager sovellusten toiminnallisuukset VMware Horizon View ympäristössä helpottavat sovellustenjakelua, parantavat loppukäyttäjän käyttökokemusta ja mahdollistavat ei-henkilökohtaisten (non-persistent) virtuaalityöasemien saumattoman personalisoinnin.

VMware App Volumes

VMware App Volumes tarjoaa reaaliaikaisen sovellustenjakelun loppukäyttäjille ja työasemille sekunneissa. App Volumes avulla IT voi helposti ja nopeasti kohdentaa ja jaella sovelluksia suurelle joukolle käyttäjiä, ryhmiä ja päätelaitteita. Sovellukset liitetään dynaamisesti käyttäjän virtuaalityöpöydälle tai RDS palvelimelle.

App Volumes tarjoaa sovelluksen elämänkaarenhallintaan helpot ja nopeat toiminnot sovellusten kohdentamiseen, jakeluun, päivittämiseen ja poistamiseen.

VMware App Volumes tarjoaa optimoidun sovellustenjakelun virtuaalityöpöytäympäristöihin ja vähentää tallennuskustannuksia VMware Horizon View ja Citrix ympäristöissä.

VMware User Environment Manager (UEM)

VMware User Environment Manager yksinkertaistaa käyttäjäprofiilien ja asetusten hallintaa, parantaa tuottavuutta ja laskee tukikustannuksia.

VMware User Environment Manager tarjoaa keskitetyn hallinnan ja helpon käyttäjäympäristön hallinnan IT-ylläpitäjille ja paremman tuottavuuden ja virtuaalityöpöytä käyttökokemuksen loppukäyttäjille.
Hallintasäännöt ja profiiliasetukset seuraavat käyttäjää päätelaitteiden välillä (työasema, virtuaalityöpöytä ja etätyöpöytä). UEM tarjoaa yhdenmukaisen käyttökokemuksen työasemilta ei-henkilökohtaisille (non-persistent) virtuaalityöpöydille.

VMware User Environment Manager tukee sovellusten- ja käyttöjärjestelmäasetusten migraatiota eri versioiden välillä.

ThinApp

VMware ThinApp nopeuttaa sovellustenjakelua ja yksinkertaistaa migraatioita agentittoman sovellusvirtualisoinnin avulla.

ThinApp virtualisoituja sovelluksia voidaan käyttää työasemilla, virtuaalityöpöydillä, etätyöpöydillä ja palvelimilla.

VMware ThinApp tarjoaa sovellusten välisten konfliktien eliminoimista paketoimalla valitut sovellukset yksittäiseen suorittetavaan tiedostoon, joka eristää sovellukset tosistaan ja käyttöjärjestelmästä.
Sovelluksen eriyttäminen voi ratkoa monia haasteita:

 • Sovellusten väliset konfliktit
 • Vanhojen sovellusten suorittaminen esim. IE6 web-sovelluksille
 • Saman sovelluksen usean eri version tai usean eri konfiguraation suorittaminen samalla päätelaitteella

Mirage

VMware Mirage tarjoaa Windows Image hallintaa työasemille ja POS laitteille hajautetuissa verkoissa.

VMware Mirage jakaa työasemissa hallittavan tiedon IT:n ja loppukäyttäjän omistamiin kerroksiin. Kerrokset ovat: käyttöjärjestelmä, hallitut sovellukset ja käyttäjän tiedot, profiili. Mirage mahdollistaa IT hallitsemien kerroksien päivittämisen taustalla säilyttäen loppukäyttäjän tiedostot ja profiilin koskemattomana. Mirage mahdollistaa helpon sovellustenjakelun tai VMware ThinApp pakettien jakelun käyttäjä- ja työasemaryhmille

VMware Mirage tarjoaa automatisoidun varmistuksen ja täyden järjestelmätaso palautuksen työasemille.

 • Työasema palautuskuvien luonti ja jatkuva synkronointi IT ja loppukäyttäjän hallinnoimmille tiedoille
 • Tukee osittaisia tai järjestelmätason palautuksia työasemista
 • Tarjoaa itsepalvelukäyttöliittymän loppukäyttäjille päätelaite riippumattomaan käyttäjäkohtaisten tiedostojen palautukseen

VMware Mirage tukee hajautettuja ympäristöjä. Hyödyntämällä Mirage Branch Reflector toiminnallisuutta mahdollistetaan etätoimipisteiden päätelaitteiden hallinta minimaalisella infrastruktuurilla ja hallitulla verkon kuormituksella.

VMware Mirage laajentaa olemassa olevien työasemahallintapalvelujärjestelmien toiminnallisuuksia parannuksin käyttöjärjestelmä asennuksiin ja työasemien varmistus ja palautus mahdollisuudella.

Horizon Application Management Bundle

Horizon Application Management Bundle tarjoaa nopeampaa sovellustenjakelua ja yksinkertaisempaa käyttäjän profiilin hallintaa Citrix XenApp ja XenDesktop ympäristöihin hyödyntämällä VMware App Volumes ja User Environment Manager tuotteita.

Lisätietoja VMwaresta tuotteena ja yrityksenä: www.vmware.com

Aerion Blog

Uudistunut it-palvelutalo Valtti tarjoaa kaikki eväät asiakkaidensa kasvuun

DataCenter Finland Oy palvelee tästä päivästä alkaen nimellä Valtti Kumppanit Oy. 

Lue lisää...

It-palveluyritys DataCenter Finland ostaa mobiili- ja pilvipalveluiden erikoisosaaja Aerionin

Aerion Solutions Oy ja DataCenter Finland Oy ovat 23.4.2019 sopineet järjestelystä, jossa DataCenter Finland Oy ostaa Aerion Solutions Oy:n koko osakekannan. Kaupan yhteydessä Aerionin omistajat tulevat DataCenterin merkittäviksi osakkeenomistajiksi.

Lue lisää...

VMware vForum Helsinki 19.3.2019

Aerion Solutions Oy and OKTA as sponsors at VMware vForum Helsinki 19.3.2019

Lue lisää...

Bisnode AAA