Aerion Training:     Aerion offers AirWatch custom training at your location, online and in our classroom.  

          
    Next classroom trainings: 03/2018 and 04/2018 - Click here for more information.          

Tukipalvelut

Mobiililaitteidenhallintaa palveluna

Asiakkaamme tarpeista riippuen tuotamme eri tyyppisiä tukipalveluita mobiililaitteidenhallintaan. Palvelumme tuotetaan ammattitaitoisesti ja alan hyvät käytännöt huomioiden. Asiantuntijatiimillämme on runsaasti kokemusta tukipalveluiden integroimisesta muiden palvelutoimittajien tukipalveluihin.

Aerion Ruori

Aerion Ruori on AirWatch mobiililaitteidenhallintaratkaisun päälle rakennettu asiantuntijapalvelu. Ruori-palvelussa tuotamme AirWatch-ympäristön hallintapalvelut organisaatiollenne. Päätelaitteiden määrään sidotulla kiinteällä kuukausiveloituksella saatte alan johtavan mobiililaitteidenhallintaratkaisun lisäksi myös alan hyviin käytäntöihin perustuvan hallinnan.

Palvelun käynnistyksessä asiantuntijamme käyvät yhdessä asiakkaan kanssa läpi palveluun kohdistuvat vaatimukset ja laativat alustavan määrityksen. Jatkuvan palvelun aikana asiantuntijamme ylläpitävät ympäristöänne ja toteuttavat tarvittavat sääntö- ja politiikkamuutokset ympäristöönne. Huolehdimme ympäristönne vianselvityksestä ja tarvittaessa teemme kehitysehdotuksia järjestelmän käyttöön liittyen.

Aerion Elinkaari

Tuotamme yhdessä kumppanimme Infocaren kanssa kokonaisvaltaisen mobiililaitteiden elinkaaripalvelun. Palvelu sisältää kaiken laitteisiin liittyvän logistiikan aina hankinnasta laitteiden kierrättämiseen. Me huolehdimme siitä, että työntekijöillänne on nykyaikaiset ja toimivat välineet käytössään. Palvelumme sisältää myös laitehuoltoihin liittyvän logistiikan ja varalaitevaraston ylläpidon. Infocarella on toiminnalleen sekä ISO9001 että ISO14001 sertifikaatit.

Aerion Tuki

Mobiililaitteiden käyttöön liittyy usein muista tietoteknisistä välineistä poikkeavia käyttötilanteita ja niiden myötä käyttäjät voivat kohdata myös odottamattomia vikatilanteita. Aerion Tuki palvelumme avulla käyttäjät saavat avun mobiililaitteisiin liittyvissä pulmissaan. Aerion Tuki -palveluun sisältyy mobiililaitteiden käytön neuvontaa, vianselvitystä ja tarvittaessa myös kadonneiden laitteiden sulku- tai tyhjennyspalvelu. Tarvittaessa tuemme käyttäjiänne 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Kumppaninamme tukipalveluissa toimii Infocare.