Box - Yksinkertainen ja turvallinen tapa hallita yrityksen sisältöjä

Box on keskitetty pilvipohjainen dokumentinhallintaratkaisu, jonka ansiosta organisaatiot voivat helposti, turvallisesti ja hallitusti jakaa dokumentteja yrityksen sisällä, kumppaneille ja asiakkaille. Boxin helppokäyttöisen käyttöliittymän ansiosta ratkaisun käyttöönotto on helppoa ja vaivatonta. Tiedostojen tallentaminen Boxiin onnistuu yksinkertaisesti raahaamalla.

 • Pidä dokumentit järjestyksessä. Boxin avulla on helppo järjestää kaikki organisaation tiedostot. Boxin esikatselu tukee yli 100 erilaista tiedostotyyppiä, joten ei ole väliä käsittelettekö tavallisia dokumentteja (doc, xls tai ppt) vai suuria mediatiedostoja (video, audio ja cad).
 • Huoletonta jakamista. Pilvipohjainen ratkaisu mahdollistaa helpon ja turvallisen tiedostojen jakamisen kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa.
 • Ennen näkemättömät hallintaominaisuudet. Boxin monipuolisten raportointi- ja käyttövaltuuksien hallintaominaisuuksien ansiosta luottamuksellistenkin tiedostojen jakaminen on turvallista.
 • Seuranta ja raportointi. Boxin raportointiominaisuuksien ansiosta organisaationne tietää aina kuka dokumenttejanne käyttää, lataa tai kommentoi.

Joustavaa ryhmätyöskentelyä

Projektien dokumenttienhallinta on toisinaan erittäin työlästä. Boxin dokumentinhallintaratkaisun avulla projektikohtaisen työtilan perustaminen on helppoa ja nopeaa. Automaattisen versionhallinnan ansiosta projektin osallistujilla on aina viimeisimmät versiot dokumenteista käytössään.

 • Kutsu kumppaneita mukaan projektin työtilaan. Boxin kansioista voi yhdellä klikkauksella luoda projektille oman työtilan. Työtila mahdollistaa keskitetyn dokumentinhallinnan ja keskustelun.
 • Kommentoi ja hallitse tehtäviä. Ratkaisu mahdollistaa dokumenttikohtaisen kommentoinnin ja tehtävien hallinnan. Kommentit ja tehtävät näkyvät automaattisesti kaikille työtilan käyttäjille.
 • Reaaliaikaiset ilmoitukset. Box lähettää automaattisesti ilmoituksen kun työtiloissasi tapahtuu jotain kiinnostavaa. Saat automaattisesti tiedon kun työtilaan lisätään tai poistetaan dokumentteja, niitä kommentoidaan tai sinulle osoitetaan uusia tehtäviä.

Keskitettyä hallintaa  - Kaikki tiedostot yhdessä paikassa

Mitä jos kaikki organisaatiosi dokumentit olisivat - yhdessä paikassa - verkossa? Boxin ratkaisun avulla dokumenttien hallinta on helppoa ja yksinkertaista. Dokumenttien varastoinnin lisäksi myös dokumenttien jakaminen ja organisointi on helppoa. Tehokkaan hakutoiminnon avulla tiedostot myös löytyvät helposti.

 • Lataa dokumentteja ja mediatiedostoja. Box toimii organisaationne virtuaalisena tiedostopalvelimena. Palvelun avulla voit varastoida, jakaa ja käsitellä kaikkia tiedostotyyppejä.
 • Organisoi yrityksenne sisällöt. Boxin avulla tiedostojen organisointi onnistuu helposti muutamalla hiiren klikkauksella.
 • Jaa sisältöjä turvallisesti. Riippumatta miten tiedostoja käytät tai jaat Boxin edistykselliset turvallisuusominaisuudet pitävät organisaationne tiedot luottamuksellisina. Palveluun tallennetut tiedot ovat salattuna sekä levossa että siirrettäessä.
 • Automaattinen versionhallinta. Automaattisen versionhallinnan avulla voit koska tahansa palata dokumentin edelliseen versioon.

Tiivis integraatio yrityssovelluksiin

Boxin valmiiden integraatioden avulla liität dokumentinhallinnan osaksi yrityksenne muuta infrastruktuuria. Valmiilla integraatiolla Boxin liittaminen on vaivatonta mm. seuraaviin palveluihin

Boxin avoimen API-rajapinnan avulla Box on mahdollista integroida myös juuri yrityksenne käyttämiin sovelluksiin.

Kertakirjautuminen

Box integroituu saumattomasti kertakirjautumispalveluihin kuten: Ping Identity, Citrix, Intel, VMware, Okta, Centrify, OneLogin, Symplified, jne..

 • Active Directory/LDAP integraation avulla tehostat olemassa olevien hakemistojen käyttöä
 • SAML 2.0 ja ADFS 2 tuki mahdollistaa virtaviivaisen integraation pilvipalveluihin
 • Monitasoisen autentikoinnin tuki yllä mainittujen SSO-palveluntoimittajien ja muiden 3. osapuolen ratkaisujen avulla.

Lisätietoja tuotteesta: www.box.com

Aerion Blog

Video: Palvelupyynnöt eri kanavista Zendeskiin

Monikanavaisena asiakaspalveluratkaisuna Zendesk tukee kaikkia käytetyimpiä asiakaspalvelukanavia. Näin saadaan kaikki kommunikaatio asiakkaiden kanssa tiketteinä Zendeskin tiketöintijärjestelmään talteen ja hallittavaksi.

Lue lisää...

Video: Certificate based SSO on mobile devices to Office 365 apps with VMware Workspace ONE

Users do not require to type user names or passwords to gain access to Microsoft Office 365 apps, including Outlook and VMware Boxer mail clients.

Lue lisää...

AirWatch REST API integration: Aerion Zendesk-to-AirWatch Integration App

Aerion Solutions Oy has developed a REST API integration between AirWatch Endpoint Management and Zendesk ticketing solution. Any Zendesk agent can see all the devices of the end user and the relevant information regarding the devices from the Zendesk ticket.

Lue lisää...