Aerion Solutions Oy

Aerion Solutions on vuonna 2013 perustettu yritysten mobiliteetin hallintaan erikoistunut yritys. Työntekijöillämme on vuosikymmenien kokemus it-palveluidenhallinnasta, keskitetystä it-laitteiden- ja sovellustenhallinnasta.

Toimintatapamme

Me kuuntelemme asiakkaitamme ja pyrimme parhaan kykymme mukaan vastaamaan asiakkaittemme tarpeisiin. Toiminnassamme tärkeintä on luoda rehellinen arvio asiakkaamme tarpeesta ja kyvystämme palvella asiakkaitamme. Palveluiden tuottamiseen käytämme aina alan viimeisintä osaamista ja markkinoiden johtavia teknologioita.

Ihmiset

 Voit lähettää meille henkilökohtaista sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

Picture of Timo Hämäläinen 

Timo Hämäläinen
CEO

puh: +358 40 500 5191

Timo on työskennellyt ohjelmistoliiketoiminnan parissa jo 25 vuotta. Timolla on kokemusta erityisesti it-palveluidenhallintaratkaisuista. Viime vuosina Timo on keskittynyt pilvi- ja mobiiliratkaisuihin.

AirWatch Certified Enterprise Mobility Associate & SE
VMware Certified Professional – Mobility and Desktop Virtualization

Picture of Henri Talvitie

Henri Talvitie
Head of Sales

puh: +358 46 600 1012

Henrillä on lähes kymmenen vuoden kokemus it-palveluidenhallintaratkaisujen myynnistä yrityksille. Nyt Henrin fokus on alan johtavien mobiili- ja pilvipalvelujen etsimisessä asiakkaillemme.

AirWatch Certified Enterprise Mobility Associate & SE

Picture of Perttu Rekola

Perttu Rekola
Mobile and Cloud Sales Consultant

puh: +358 50 309 0025

Perttu on osa myyntitiimiämme ja tekee työtä Zendesk ja Airwatch -asiakkaiden parissa. Pertulla on kokemusta asiakaspalvelusta sekä myyntityöstä B-to-B asiakkaiden kanssa.

Picture of Peter Giesa

Peter Giesa
Solution Architect & Senior Consultant

Puh: +358 40 565 6655

Peterin rooliin kuuluu "kaikki tekninen". Hän on työskennellyt suomalaisten ja kansainvälisten palveluntarjoajien ja suurien asiakkaiden kanssa jo yli kaksitoista vuotta. Peter on määritellyt ja ottanut käyttöön useiden hallintaratkaisutoimittajien "on premise"- ja SaaS-palveluja.

AirWatch Certified Technical Post-Sales On-Prem Expert
VMware Certified Professional – Mobility and Desktop Virtualization

Picture of Ville Raassina

Ville Raassina
Senior Consultant

puh: +358 46 600 1220

Villen rooli Aerionilla on teknisenä tekninen asiantuntijana infrastrukstuuri-, päätelaite-, identiteetti ja pääsynhallinnan, sekä tietoturvan alueilla. Ville on työskennellyt Suomessa, Englannissa ja Belgiassa suurten kansainvälisten yritysten IT organisaatioissa 10 vuotta ja viimeiset vuodet konsulttina lukuisissa eri projekteissa.

VMware Technical Solutions Professional
Zscaler Certified Cloud Admin
OKTA Consultant

Picture of Veli-Matti Kukkonen

Veli-Matti Kukkonen
Senior Consultant

Puh: +358 41 510 6455

Veli-Matin rooli on tekninen asiantuntija laitteiden, käyttöympäristöjen ja sovellusten hallinnassa. Hän on työskennellyt suomalaisten ja kansainvälisten suurien asiakkaiden kanssa 10 vuotta. Veli-Matti on määritellyt ja ottanut käyttöön useiden toimittajien hallinta- ja sovellustenhallintaratkaisuja. Veli-Matti on ottanut käyttöön ja kouluttanut useiden toimittajien sovelluspaketointi ja -virtualisointi ratkaisuja.

VMware Certified Professional – Mobility and Desktop Virtualization

Bisnode AAA