Organisaatioiden sisäiseen käyttöön tarkoitettuja mobiiliapplikaatioita on perinteisesti lisäkonfiguroitu MDM toimittajien SDK paketeilla tai ympäröimällä kehitetty applikaatio wrapping toiminnolla.

Wrapping tekniikalla on saatu applikaation konfigurointi, tietoturva ja tunnelointi sisäverkkoon toteutettua muuttamatta itse applikaation koodia.

Uusissa Android ja iOS käyttöjärjestelmissä on nykyisin kuitenkin sisäänrakennettuna API rajapinnat, joiden kautta monet aikaisemmin wrapping tekniikkaa tarvinneet lisäkonfiguroinnit voidaan nyt toteuttaa helpommin AirWatchilla.

VPN tunnelointi sisäverkkoon

AirWatchin Mobile Access Gatewayn (MAG) ja Tunnel applikaation avulla voidaan pääsy organisaation sisäverkkoon konfiguroida helposti sekä Public Appseille että itse kehitetyille applikaatioille. VPN Tunnel profiili voidaan kohdistaa haluttuun applikaatioon sen jakelun konfiguroinnin yhteydessä.

Kuva: Internal applikaation VPN tunneloinnin konfigurointi

AirWatch internal application configuration 

Muita tuettuja konfigurointeja ovat applikaation käyttämät parametrit (URL, Port, SSL, käyttäjän tiedot, lisenssiavaimet, kielivalinta jne.), tietoturva-asetukset (kryptaus, DLP asetukset, Open in ja sharing), Single SignOn ja Access Control. Näiden konfigurointien tukemiseksi AirWatch on perustanut avoimen Application Configuration for Enterprise (ACE) ryhmän.

Lisätietoa aiheesta dokumentaation muodossa:
App Configuration for Enterprise (ACE)

 

Tutustu aiheeseen tarkemmin varaamalla oma demoaikasi tästä