Aerion Solutions Oy

Aerion Solutions on vuonna 2013 perustettu yritysten mobiliteetin hallintaan erikoistunut yritys. Työntekijöillämme on vuosikymmenien kokemus it-palveluidenhallinnasta, keskitetystä it-laitteiden- ja sovellustenhallinnasta.

Toimintatapamme

Me kuuntelemme asiakkaitamme ja pyrimme parhaan kykymme mukaan vastaamaan asiakkaittemme tarpeisiin. Toiminnassamme tärkeintä on luoda rehellinen arvio asiakkaamme tarpeesta ja kyvystämme palvella asiakkaitamme. Palveluiden tuottamiseen käytämme aina alan viimeisintä osaamista ja markkinoiden johtavia teknologioita.

Ihmiset

 Voit lähettää meille henkilökohtaista sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Picture of Henri Talvitie

Henri Talvitie
Co-Founder & CEO

Puh: +358 46 600 1012

Henrillä on yli kymmenen vuoden kokemus ohjelmistoliiketoiminnasta sekä vahva tausta myynnistä. Nyt Henrin fokus on alan johtavien mobiili-, kertakirjautumis- ja pilvipalvelujen etsimisessä asiakkaillemme.

VMware Workspace ONE AirWatch Certified Enterprise Mobility Associate & SE
EMPOWER Sales Master 2018
Accredited Okta Sales Associate

Picture of Timo Hämäläinen 

Timo Hämäläinen
COO & Sales

Puh: +358 40 500 5191

Timo on työskennellyt ohjelmistoliiketoiminnan parissa jo 25 vuotta. Timolla on kokemusta erityisesti it-palveluidenhallintaratkaisuista. Viime vuosina Timo on keskittynyt pilvi- ja mobiiliratkaisuihin.

VMware Workspace ONE AirWatch Certified Enterprise Mobility Associate & SE
VMware Certified Professional – Mobility and Desktop Virtualization
EMPOWER Sales Master 2018
Okta Certified Professional

Picture of Peter Giesa

Peter Giesa
Solution Architect & Senior Consultant

Puh: +358 40 565 6655

Peterin rooliin kuuluu "kaikki tekninen". Hän on työskennellyt suomalaisten ja kansainvälisten palveluntarjoajien ja suurien asiakkaiden kanssa jo yli kaksitoista vuotta. Peter on määritellyt ja ottanut käyttöön useiden hallintaratkaisutoimittajien "on premise"- ja SaaS-palveluja.

VMware Workspace ONE AirWatch Certified Technical Post-Sales On-Prem Expert
VMware Certified Professional – Mobility and Desktop Virtualization
VMware Certified Professional – Digital Workspace 2018
Okta Certified Professional

Picture of Ville Raassina

Ville Raassina
Senior Consultant

Puh: +358 46 600 1220

Villen rooli Aerionilla on teknisenä tekninen asiantuntijana infrastruktuuri-, päätelaite-, identiteetti ja pääsynhallinnan, sekä tietoturvan alueilla. Ville on työskennellyt Suomessa, Englannissa ja Belgiassa suurten kansainvälisten yritysten IT organisaatioissa 10 vuotta ja viimeiset vuodet konsulttina lukuisissa eri projekteissa.

Workspace ONE and Identity Manager Consultant
VMware Certified Professional – Server Virtualization
Okta IAM Consultant, Okta Certified Professional

Picture of Matti Yli-Ojanperä

Matti Yli-Ojanperä
Software Developer

Matti on Aerionin koodari. Hän opiskelee Aalto yliopistossa diplomi-insinööriksi. Vahvan teknisen taustan vuoksi hän hahmottaa hyvin laajoja kokonaisuuksia ja eri järjestelmien välisiä yhteyksiä. Hän tekee integraatioita järjestelmien välille sekä työkaluja, joilla pystytään helpottamaan tai jopa automatisoimaan työläitä ja toistuvia tehtäviä. Teen ohjelmointiprojektini käyttäen muun muassa seuraavia teknologioita: .Net, Python, JavaScript, React, C/C++ ja Java.

Picture of Veli-Matti Kukkonen

Veli-Matti Kukkonen
Senior Consultant

Puh: +358 41 510 6455

Veli-Matin rooli on tekninen asiantuntija laitteiden, käyttöympäristöjen ja sovellusten hallinnassa. Hän on työskennellyt suomalaisten ja kansainvälisten suurien asiakkaiden kanssa 10 vuotta. Veli-Matti on määritellyt ja ottanut käyttöön useiden toimittajien hallinta- ja sovellustenhallintaratkaisuja. Veli-Matti on ottanut käyttöön ja kouluttanut useiden toimittajien sovelluspaketointi ja -virtualisointi ratkaisuja.

VMware Certified Professional – Mobility and Desktop Virtualization

Picture of Ramon Dibbets

Ramon Dibbets
Office Manager

Puh: +358 40 144 2415

Ramonin rooli on hoitaa Aerionin tilausprosessia, kirjanpitoa, asiakasrekisterin ylläpitoa ja muut päivittäiset toimistorutiinit. Hän myös avustaa muita tuki- ja myyntitehtävissä.

VMware VOP-SE (Subscriptions Expert 2018)
Accredited Okta Sales Associate

Bisnode AAA